• Coaching

  Vi har kunnskapen du trenger til din båt og bedrift

  les mer
 • Dagsevent

  Unike opplevelser med unike båter som verktøy

  les mer
 • Oslo Seilevent

  Skreddersydde teambuildingsaktiviteter for din bedrift

  les mer
 • Winner

  Verdens beste optimistjoller i 40 år

  les mer
 • Blogg

  Oppdatering av våre aktiviteter, både på og utenfor regattabanen

  les mer

Coaching

Gå direkte til:
Teambuilding og motivasjonsforedrag | Sjøleir | Optimistjolle | Zoom 8 | Melges | Match | Stor båt | Foredrag

Teambuilding og motivasjonsforedrag


Ønsker du å vite hvordan din bedrift kan arbeide mer effektivt sammen,  eller historier fra mennesker som har kjempet en livslang kamp mot et mål?

Vi har historiene, kunnskapen og menneskene.

 

Jan-Erik Pavels Smith

Jan-Erik Pavels Smith er daglig leder i MO-partner, han har mer enn 20 års erfaring fra IKT bransjen med fokus på salg, ledelse og mennesker.

Ved hjelp av seiling vil han bevisstgjøre teamet på sterke og svake sider slik at dere sammen kommer styrket ut som bedrift.

Jan-Erik har jobbet med store selskaper som for eksempel Nordea, Norgesgruppen, NHO, New Store Europe, Radisson Blu, Skanska m.fl som coach / sparringspartner og eller foredragsholder.  
Eksempler på artikler skrevet av Jan-Erik vedlagt under.

Den gode samtalen

En vinnerkultur

Utnytt ulikhetene

Anders Martinius Tangen

Anders er foredragsholder og komiker med mange års erfaring på ulike scener. Sammen med blant andre Janni Kristiansen og Thomas Giertsen var han med på å starte Norges største standupklubb i 1994. Siden 2001 har han levd profesjonelt som komiker med humor for næringslivet som spesialitet.

Gjennom gruppeprosess etter en seiltur vil Anders få gruppen til å bli klar over hvordan de samarbeider, og gi gruppen ulike verktøy de kan bruke for å samarbeide bedre.

Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. I flere sesonger har han vært stuntreporter i Nitimen og Reiseradion, mest kjent er nok han for sine egne show på P4 som “Tid for Tangen”, “Badeanda” og “Andersnatten”.
Gjennom tv ser du han nå som programleder for Extra-trekningen på NRK tv på tirsdager.

 

 

 

Oddbjørn By

Oddbjørn har skrevet fire bøker om hukommelse, og er tre ganger norgesmester i denne disiplinen. I 2006 slo han verdensrekorden i memmorering av siffer.

Ved hjelp av seiling, vil han lære deltakerne memorerings teknikker og om hvordan bedrifter kan fungere bedre sammen som et lag.

Oddbjørn har skrevet boken: “Memo” som er en norsk storselger, og han er ofte å se på tv i forbindelse med programmer om hukommelse. Han er kjent fra Schrödingers Katt, Lørdagsmagasinet, Frokost-TV i alle nordiske land, og andre program på radio og tv.

Oddbjørn har skrevet flere artikler som du kan se nedenfor:

Du bruker bare 10% av hjernen din

Digital alzheimer?

 

Bjørnar Erikstad


Bjørnar ble født med TAR, et sjeldent syndrom som gir korte armer, hvor fingrene er festet direkte til skuldrene. Benene til Bjørnar kunne ikke brukes før etter et titalls operasjoner.

Dette har derimot ikke hindret Bjørnar i å seile siden han var åtte år gammel. Han startet i Optimist og seiler nå 2.4 meter på det norske landslaget i seiling. Bjørnar har kvalifisert seg til OL i London, og hans mål er å ta gull.

Foredraget til Bjørnar heter: ”Motvind er til å seiles i”.

 

 

 

Sjøleir/SFO-seiling

Brun Sail Consulting har vært arrangør for sjøleieren “Gøy på vannet” på Nærsnes siden 2009 med stor suksess. Gøy på vannet samler opp mot 100 sjøglade barn fordelt på to uker hvert år. Konseptet  har slått godt an i den lille kommunen, og sjøleiren er nå godt kjent i Røyken kommune.

For å få et lite innblikk i hvordan Gøy på vannet er, så kan du se på filmene våres.

I uke 32 har vi fått oppdrag om å starte opp en ny sjøleir for Haugesund seilforening. Vi ser frem til et nytt og spennende prosjekt med energifulle og glade barn.

Vi har mange års erfaring med sjøleir.

Dersom du ønsker å arrangere en sjøleir, eller trenger hjelp  til å starte opp en sjøleir for barn i din bedrift eller seilforening, så ta kontakt.

 

Optimistjolle


Optimistjollen står oss nær, både fordi båten var vårt første møte med den fantastiske seilverden, og fordi det er den klassen vi har mest erfaring med.

Vi har jobbet med optimistjoller i mange år, seilerne har vært alt ifra nybegynnere til VM-seilere.
Gjennom  samarbeid med Norges optimistjolle klubb, Bundefjorden seilforening, Røyken seilforening og flere andre seilforeninger har vi gode referanser og mange fornøyde seilere.

Ønsker ønsker du vår hjelp til å nå høyere opp på resultatlisten, er det noe vi kan hjelpe deg med.

 

Zoom 8


Båten er spennende med sitt spisse skrog og fleksible mast. Zoomen egner seg godt som neste steg etter Optimistjollen og steget før Europajollen.

Brun Sail Consulting har ansvaret for Zoom8-klassen på internasjonale og nasjonale mesterskap og samlinger. Vi har også ansvaret for elitelaget.

Lokalt har vi ansvaret for Zoom-seilerne i Bærum og Bundefjorden seilforening med ukentlige treninger og oppfølgning i nasjonale mesterskap.

Melges


Melges er en stor jolle, noe som gjør den følsom og krevende for laget som skal seile båten. Båten er lett, har mye seil og avanserte trimmuligheter. Klassen vokser med stadig med flere tilskudd av nye båter. I Norge seiles det i felt med opptil 40 båter. Nivået internasjonalt og i Norge er høyt i Melges klassen. Det kreves mye trening, kunnskap om båten og taktikk for å hevde seg i denne klassen.

Det er en kontinuerlig prosess med å holde seg oppdatert på hva siste nytt er av seil og utstyr til båten

Våre instruktører er blant Norges mest erfarne Melges seilere. Det vi ikke kan om Melges, er aldri verdt å vite om Melges.

Vi tilbyr komeptanse til ferske og erfarne Melges lag.

Match


Skal du delta på match cupen, og ønsker å vinne ? Eller du ønsker opplæring i match? Vi har instruktører med internasjonal seil erfaring som kan hjelpe deg.

Gjennom samarbeidet med Kongelig Norsk Seilforening disponerer vi fire stykk DS 37 og kurslokaler som kan brukes til Match-kurs.

Et skissert Match-kurs vil foregå slik:

 • 16:00 Teori
 • 17:00 Rigging av båt
 • 17:30 Trening
 • 20:00 Debrief
 • 20:30 Trening ferdig

Maksimalt antall personer per kurs er fem.

Stor båt


En stor båt kan gi store oppgaver til noen enkeltpersoner, hvis man ikke fordeler oppgavene, eller har nok kompetanse om bord i båten.

Med erfaring i alt fra H-båt til Volvo Ocean Race båter under baneseilaser, seier i IMS og ORC klassen og andre prestisjetunge klasser, har vi noen av de mest kunnskapsrike coachene i Norge i storbåt.

Vi kan hjelpe dere med blant annet å starte et nytt lag, samkjøring og kompetanseheving og annet slik at dere løftes oppover resultatlista.

Vi har oppskriften på hvordan ditt lag kommer øverst på pallen.

Foredrag


Ønsker din seilforening eller ditt seillag å vite mer om båthåndtering, seiltrim eller taktikk/strategi? Vi kan komme til deg for å holde et foredrag om disse utrolig spennende temaene.

Vi har omfattende kompetanse og ekspertise innenfor disse områdene, og deler gjerne med deg.

Ta kontakt hvis du ønsker et foredrag av oss.

Til toppen?