• Coaching

  Vi har kunnskapen du trenger til din båt og bedrift

  les mer
 • Dagsevent

  Unike opplevelser med unike båter som verktøy

  les mer
 • Oslo Seilevent

  Skreddersydde teambuildingsaktiviteter for din bedrift

  les mer
 • Winner

  Verdens beste optimistjoller i 40 år

  les mer
 • Blogg

  Oppdatering av våre aktiviteter, både på og utenfor regattabanen

  les mer

Winner


Match cup

Match racing er båt mot båt, en duell mellom to identiske DS 37 Scandinavian match racers. De er bygget og solgt som par, spesialdesignet for dette som formål. Det er derfor kun mannskapets prestasjoner som vinner eller taper matchen.

Som konkurranseform er Match Racing spesielt, fordi dette skaper svært tette og intense forhold. Match race er derfor betraktet som seilsportens ultimate konkurranseform, og Americas Cup trofeet henger høyere en noe annet i seilsportens verden.

Gjennom samarbeid med Kongelig Norsk Seilforening (KNS), vil vi  gi publikum mulighet til å delta i Match racing på en trygg måte. Sammen med profesjonelle skippere, og Norges klart mest erfarne regatta arrangør, blir deltakerne tatt med ut i de faktiske båtene som brukes under Norgesmesterskap i Match, og internasjonale stevner. Matchene gjennomføres etter de samme standarder som proffene bruker. Kundene kan være med på dette, uten at seilerfaring er nødvendig overhodet. De erfarne skipperne vil kontinuerlig vise og forklare deltakerne hva de skal gjøre. Selv de som aldri har vært i en båt, kan være fullverdige deltakere i seilingen.

Kundene får derfor muligheten til å oppleve idrett på topp-nivå!

Bedriftscupen i matchracing er en intens, underholdende og tidsriktig arena for bedrifter. Det er her bedriftene møtes, knytter kontakter og konkurrerer mot hverandre. Bedriftscupen egner seg både til kundepleie og interne bedriftsarrangementer.

Ambisjonsnivået for bedriftene kan variere, enkelte ønsker bare å være med på noe som er hyggelig og sosialt. Andre har høyere ambisjoner. For de som vil helt til topps tilbyr vi coaching i forkant av cupen.

Innledende runde: Semifinale: Finale:
1 DS 37 med instruktør 1 DS 37 m/ instruktør 1 DS 37 inkl. Skipper
Start og dommerbåt Dommer og startbåt Start og dommer båt
Arrangement fra 17:00 – 21:00 Arrangement fra
Seiling: 16:00-20:00
Middag: 20:00
Arrangement fra
Seiling: 16:00-20:00
Middag: 20.00
Lett bespisning med drikke 3-retters middag m/ 1 øl og 1 aperetif Buffé på Dronningen inkl. 1 øl
2 beste lag går videre til semifinale Premie for vinner av Semifinale, går videre til finale Premie til vinner